Πρώτες συλλήψεις στην Μάνδρα για πλιάτσικο

Μπούκαραν σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Μάνδρας για να το αδειάσουν και έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τους επιτήδειους που ξεκίνησαν το πλιάτσικο σε σπίτια και επιχειρήσεις που επλήγησαν.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν ήδη τέσσερις Ρομά που “επισκέφθηκαν” πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Μάνδρας για να κάνουν πλιάτσικο. Το κουαρτέτο, συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τις 08:30 το πρωί της Πέμπτης την ώρα που φόρτωνε ένα ψυγείο σε φορτηγάκι.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν, τους εντόπισαν να κινούνται ύποπτα και τη στιγμή που τους είδαν να πλησιάζουν στην είσοδο του πλημμυρισμένου εργοστασίου και να φορτώνουν ένα ψυγείο και διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στο χώρο όρμησαν πάνω τους και τους πέρασαν χειροπέδες.

Την ίδια ώρα έχει τεθεί σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ που αφορά στη φύλαξη της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν επιδρομές σε σπίτια κατοίκων από συμμορίες Ρομά και κακοποιών. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής βρίσκονται σε “κόκκινο “συναγερμό καθώς οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου εκφράζουν φόβους για τις περιουσίες τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.