Ο οσκαρικός ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο οσκαρικός ηθοποιός Ο οσκαρικός ηθοποιός

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ τζούνιορ, οδηγήθηκε στο δικαστήριο με χειροπέδες, μετά από καταγγελία γυναίκας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, εξετάζει την καταγγελία μίας γυναίκας πως ο γνωστός ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, έπιασε το στήθος της.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ στο Magic Hour Rooftop Bar, στο ξενοδοχείο Moxy NYC Times Square.

Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η καταγγελία της γυναίκας, είναι αληθής, καθώς μπόρεσαν να την επαληθεύσουν, μέσα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, που υπάρχουν στον χώρο.

Στο βίντεο, ο Γκούντινγκ εμφανίζεται να πιάνει με το χέρι του το στήθος της κοπέλας, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση σχετικά με το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον ηθοποιό, ανήκει στον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Σάιρους Βανς Τζούνιορ, ο οποίος το 2015, είχε δεχτεί σκληρή κριτική, σε αντίστοιχη υπόθεση, είχε αρνηθεί να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταιν.

Ο δικηγόρος του Γκούντινγκ , δήλωσε ότι ο ηθοποιός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και προέβλεψε ότι το περιεχόμενο της βιντεοκασέτας θα τον δικαιώσει.

Ο Κούμπα Γκούντινγκ, 51 ετών, αναμένεται να μεταβεί στο τμήμα Ειδικών Θυμάτων της αστυνομίας, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.