Κύπρος - serial killer: Ενώπιον δικαστηρίου ξανά ο «Ορέστης» - Τι εξετάζει η Αστυνομία

Κύπρος - serial killer: Ενώπιον Κύπρος - serial killer: Ενώπιον

Στο δικαστήριο οδηγείται εκ νέου σήμερα ο 35χρονο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Ωστόσο, αν και επισήμως από την Αστυνομία λέχθηκε τις προηγουμένες ότι θα ζητηθεί ανανέωση κράτησης λόγω του ανακριτικού έργου που εκκρεμεί, εντούτοις σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταχωρήσει σήμερα την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο.

Ο Νίκος Μεταξάς οδηγείται αυτή τη φορά στο δικαστήριο, αφού πλέον έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των ερευνών στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, καθώς οι αρχές εντόπισαν και τις επτά σορούς των θυμάτων του 35χρονου.

Πηγή: politis.com.cy

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.