Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Γούτη - Νοσηλεύεται παράλυτος στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον Δύσκολες ώρες για τον

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Γούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, εδώ και λίγο καιρό νοσηλεύεται χωρίς να μπορεί να κινηθεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως γνωρίζουμε ο κ. Γούτης έπαιξε σε πολλές ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’80, στο γνωστό παλιό σίριαλ «Το λούνα παρκ» ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στα σόου του Οικονομίδη, στο Άλσος. 

Σύμφωνα με τη Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλοπάθεια η οποία του έχει δημιουργήσει κινητικά προβλήματα.

goutis

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός στην Espresso, ο οποίος από τις 15 Μαρτίου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του δεν του επιτρέπουν να να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης. Όπως αποκάλυψε το γεγονός πως η πρώην σύντροφός του, πήρε το σκυλάκι τους, τον έφερε σε αυτή την κατάσταση!«Η στεναχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος, ήταν η συντροφιά μου».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.