Κόρινθος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με το αυτοκίνητο Δημοτικού Συμβούλου (video)

Κόρινθος: Ανατίναξαν ΑΤΜ Κόρινθος: Ανατίναξαν ΑΤΜ

Ανατίναξη ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Ζευγολατιό Κορινθίας όταν 4 δράστες με καλυμμένα πρόσωπα τοποθέτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυναμίτη στο ΑΤΜ.

 

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη της Τράπεζας αλλά και στο ΑΤΜ. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από μερικούς πολίτες οι οποίοι τους φώναζαν να φύγουν ωστόσο οι ίδιοι ήταν αποφασισμένοι και χωρίς κανένα φόβο προχώρησαν στην ανατίναξη του ΑΤΜ.

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες, το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών που ανατίναξαν το ΑΤΜ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv το Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Κόρινθο και ανήκει σε Δημοτικό Σύμβουλο.

Πηγή: korinthostv

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.