Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Στα ψηφιακά πειστήρια εστιάζει η Αντιτρομοκρατική τις έρευνες για τους ληστές

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Στα Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Στα

Σε τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πλήθος τηλεφωνικών συσκευών, καρτών SIM και άλλων ψηφιακών πειστηρίων (φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB, κάρτες μνήμης, σκληροί δίσκοι), που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου, του 41χρονου συνεργού του και της 39χρπονης, οι οποίοι συνελήφθησαν χτες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αμέσως μετά την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, εστιάζονται οι έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν επαφές και άλλες δραστηριότητες πέραν της ληστείας.

Εκτός από τα παραπάνω στην κατοχή των συλληφθέντων και στο διαμέρισμα στην Τριανδρία, όπου συνελήφθη η 39χρνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπουφάν με την ένδειξη «POLICE», μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατά τη σύλληψή των δύο ανδρών κατασχέθηκαν δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή τους, έτοιμα προς χρήση (με σφαίρα στη θαλάμη) και δυο «κασετίνες» με χρήματα, προερχόμενα από τη ληστεία.

Επίσης, το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας είναι ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε ιδίου τύπου και χρώματος αυτοκίνητο.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.