Εκλογές 2019: Υποψήφιοι με τον Βαρουφάκη ο Γιώργος Χρανιώτης και η Πάολα Ρεβενιώτη

Εκλογές 2019: Υποψήφιοι με Εκλογές 2019: Υποψήφιοι με

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε το ψηφοδέλιο του κόμματός του για τις εθνικές εκλογές. 

«Το ΜέΡΑ25 ανέλαβε την ευθύνη να εκφράσει στην επόμενη Βουλή την ρεαλιστική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και συνεπή αντίσταση στην Νέα Δημοκρατία που πυρετωδώς ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια νέα κερδοσκοπική ολιγαρχία επί των θεμελίων του 4ου Μνημονίου που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, σε συνέντευξη τύπου, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες στην βάση της ισηγορίας, της ισότιμης συμμετοχής, κι ενός συνεκτικού, ολοκληρωμένου, συμμετοχικού προγράμματος.

Το ΜέΡΑ25, σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνει στη δημοσιότητα και νέα ονόματα υποψηφίων βουλευτών που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του κόμματος μας να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπεια από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους».

Ανάμεσα στους υποψηφίους που ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25 είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης αλλά και η Πάολα Ρεβενιώτη. 

Ο Γιώργος Χρανιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ενώ λίγο αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική σπουδάζοντας στις δραματικές σχολές Νίκου Βασταρδή και Γιώργου Θεοδοσιάδη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1994 στην κοινωνική σειρά "Βανίλια Σοκολάτα" στο MEGA ενώ ακολούθησε η συμμετοχή του σε δύο επεισόδια της σειράς "Οι Αγνοημένοι" στον ANT1 την ίδια περίοδο. Τη σεζόν 1996-1997 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Οι δικοί μας άνθρωποι" στην ΕΤ1 ενώ συμμετείχε στις σειρές "Το Χρώμα του Φεγγαριού" και "Τα Χρώματα της Αγάπης". Έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κωμική σειρά Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο τη σεζόν 2001-2002 ενώ την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στη σειρά "Ζευγάρια". Τη σεζόν 2005-2006 πρωταγωνίστησε στην ελληνογαλλική ιστορική σειρά Le dernier seigneur des Balkans στην ΝΕΤ και στην κωμική σειρά "Ποτέ δεν ξέρεις" στον ANT1. Την τηλεοπτική σεζόν 2006-2007 έλαβε μέρος σε επεισόδια των σειρών Εντιμότατοι κερατάδες, Το Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα. Το 2011 έλαβε μέρος στο χορευτικό talent show του ANT1 Dancing with the stars. Τη σεζόν 2012-2013 παρουσίασε την εκπομπή "X-Player" στον ΣΚΑΪ. Το 2014 έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Μάνα Χ Ουρανού ενώ το 2016 στη σειρά Το σόι σου. Τη σεζόν 2016-2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά "Ζώη μου" στο STAR. Τον Ιανουάριο του 2017 δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Survivor Greece απαντώντας θετικά. Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο παραμένοντας για 4,5 μήνες κατακτώντας την 8η θέση. Το 2018 εμφανίστηκε στις σειρές "Έγκλημα και Πάθος", Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ενώ έκανε ένα πέρασμα και από το Survivor. 

χρανιωτης

Η Πάολα Ρεβενιώτη, γνωστή ως Πάολα (γεννημένη ως Παύλος Ρεβενιώτης) είναι Ελληνίδα εργάτρια του σεξ, τρανς γυναίκα, εκδότρια ποιήτρια και πρωτοπόρα του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος.

reveniwti

Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εισήχθη στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού σε ηλικία 13 ετών, απ' όπου αποπέμφθηκε 3 χρόνια μετά. Μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων, συμμετέχοντας αρχικά στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδας (ΑΚΟΕ). Αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος. Από το 1980 συχνά συμμετείχε αλλά και οργάνωνε διαμαρτυρίες ενάντια στην περιθωριοποίηση, την κρατική καταστολή και την αστυνομική βία, πάλεψε σκληρά για την ισότητα των ΛΟΑΤ και την κοινωνική και σεξουαλική τους απελευθέρωση.Εξέδωσε το περιοδικό Κράξιμο από το 1982 ως το 1993, προβάλλοντας άρθρα σχετικά με τα διεθνή και εγχώρια πολιτικά και κοινωνικά κινήματα αλλά και τις διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων πολιτών, επιπλέον φιλοξενούσε μοναδικές συνεντεύξεις ανθρώπων του πνεύματος δίπλα από καλλιτεχνικές φωτογραφίες γυμνών αγοριών, που άφησαν εποχή, συνοδεύτηκαν όμως και από συλλήψεις και δικαστήρια. Το 1985 εξέδωσε την ποιητική συλλογή Σαλτάρισμα στις εκδόσεις Σιγαρέτα (οδός Πανός) που χαρακτηρίστηκε ως κυνική ψυχανάλυση του έρωτα. Το 1990 συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια των Οικολόγων Εναλλακτικών, ενώ παράλληλα βοήθησε και για την καταπολέμηση του AIDS ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη το ξεκίνημα της Ελληνικής ομάδας του διεθνούς ακτιβιστικού οργανισμού ACT UP. Το 1996 συζητήθηκε το όνομά της ως υποψήφια βουλευτής των Ελλήνων Οικολόγων, μια υποψηφιότητα που τελικά δεν ευόδωσε λόγω εσωκομματικών (τρανσφοβικών) αντιδράσεων. Διοργάνωσε ένα από τα πρώτα ελληνικά Gay pride, στο πρώτο από τα οποία συμμετείχαν και οι Στέρεο Νόβα, το 1992 στο λόφο του Στρέφη στην Αθήνα. Το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Αλληλεγγύης Τραβεστί Τρανσέξουαλ Ελλάδος (ΣΑΤΤΕ), μέσω του οποίου έδρασε υπέρ των δικαιωμάτων των τρανς ατόμων.Το 2008 συμμετείχε στο συλλογικό έργο "Η ιστορία του λεσβιακού, γκέι, αμφί και τρανς κινήματος στην Ελλάδα: μια πρώτη αποτίμηση" (εκδόσεις Futura), το οποίο προέκυψε από συζήτηση που έλαβε χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας - Athens Pride και στην ταινία μικρού μήκους «Κι αν είναι αλήθεια;».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.