Πρόσφυγες κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα - Αστεγοι μετά το «ντου» της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

Πρόσφυγες κατασκήνωσαν στο Πρόσφυγες κατασκήνωσαν στο

Με σκηνές στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την Βουλή, «απάντησαν» πρόσφυγες και μετανάστες στην ΕΛΑΣ μετά την επιχείρηση της οποίας στα Εξάρχεια έμειναν άστεγοι.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες, με καταγωγή από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, μέχρι πρότινος διέμεναν στην κατάληψη κτιρίου που εκκενώθηκε στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως λένε οι ίδιοι δεν έχουν μέρος να μείνουν. «Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε» λένε σε πλακάτ οι πρόσφυγες.

Χαρακόπουλος: Εστησαν επικοινωνιακό σόου και τώρα

Με αφορμή αυτές τις εικόνες, ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

syntagma348

«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος» ανέφερε ο βουλευτής.

Ο κ. Χαρακόπουλος, πρόσθεσε μάλιστα πως η κυβέρνηση «χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτρη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες».

syntagma336

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.