Γυναίκα έγινε ιερόδουλη με τη συγκατάθεση του άνδρα της λόγω κρίσης

Γυναίκα έγινε ιερόδουλη με Γυναίκα έγινε ιερόδουλη με

Την συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας από την Κρήτη, που έγινε ιερόδουλη με τη συγκατάθεση του άνδρα της λόγω της οικονομικής κρίσης έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Ήρωες» του ΚΡΗΤΗ TV.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή ιερόδουλες εξομολογούνται την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν καθώς και το πως οδηγήθηκαν να κάνουν αυτή την δουλειά. Ανάμεσα σε αυτές και μία γυναίκα στην οποία επέτρεψε ο άνδρας της να γίνει ιερόδουλη και να εργαστεί σε οίκο ανοχής, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζαν.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, λέγοντας πως η Ελληνίδα είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και γι΄αυτό αναγκάστηκε να της χτυπήσει την πόρτα με την συναίνεση του συζύγου της. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής τόνισε ότι στα χρόνια της κρίσης ολοένα και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην πορνεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ιδιοκτήτρια πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που επιλέγουν να εργαστούν στο δρόμο, χωρίς να ελέγχονται από γιατρούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τους, όσο και τις ζωές των πελατών τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.