Κατασχέθηκαν 20 κιλά αλιεύματα στο Πέραμα

Κατασχέθηκαν 20 κιλά Κατασχέθηκαν 20 κιλά

Κατασχέθηκαν 20 κιλά αλιεύματα διαφόρων ειδών στο Πέραμα, καθώς και παράνομα αλιευτικά εργαλεία.

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση συνολικά είκοσι (20) κιλών αλιευμάτων διαφόρων ειδών τα οποία είχαν αλιευθεί από δύο ερασιτεχνικά σκάφη σε απαγορευμένη θαλάσσια περιοχή του Περάματος (ναυτικό οχυρό ευρύτερης περιοχής Περάματος) καθώς και των παράνομων αλιευτικών εργαλείων που έφεραν τα σκάφη (πέντε τεμάχια μονόκλωνα δίχτυα από μεσηνέζα- «κρυσταλιζέ», συνολικού μήκους 970 μέτρων), προέβησαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά/Ασφάλεια, Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά/Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά/ Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατά τη διάρκεια ελέγχων, εντόπισαν τα ερασιτεχνικά αλιευτικά σκάφη τύπου σφήνας ''ΤΟΥΚΟΥ-ΤΟΥΚΟΥ'' Λ.Π. 6166-Β' και ''ΑΝΝΑ ΙΙ'' Τ.Σαρωνικού 4040, με δύο και δεκαοκτώ κιλά αλιεύματα αντίστοιχα, αλιευμένα από την ανωτέρω παράνομη για αλιεία περιοχή, καθώς και τα προαναφερόμενα παράνομα αλιευτικά εργαλεία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά Δ' Λ/Τ Περάματος, κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις, τα αλιεύματα παραδόθηκαν σε εθελοντικό οργανισμό για παιδιά ενώ τα αλιευτικά εργαλεία πρόκειται να καταστραφούν.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.