Νίκη Λειβαδάρη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 33χρονης ηθοποιού

Νίκη Λειβαδάρη: Αυτή είναι Νίκη Λειβαδάρη: Αυτή είναι

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της νεαρής ηθοποιού, Νίκης Λειβαδάρη.

Η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 33 της χρόνια. Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου ο Σπύρος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το θάνατο της νέας συναδέλφου του, η οποία έφυγε ξαφνικά.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» η ηθοποιός, που δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Στην εκπομπή μίλησε η θεία της Νίκης, η γνωστή σεφ Ιωάννα Τσουλομίτη, η οποία μίλησε για την όμορφη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά: Ήταν ένα ταλαντούχο και χαρούμενο παιδί που αγαπούσε πολύ τη δουλειά της.

μπιμπιλας

Ποια ήταν η Νίκη Λειβαδάρη

Η Νίκη Λειβαδάρη συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές:

-2009 «Μίλα μου Βρώμικα» Mega, σκην. Β. Κεχαγιάς- Μ. Κοντοβά, υπάλληλος υγειονομικού, 2 επεισόδια.

-2008 «Αληθινοί έρωτες» Alpha, σκην. Παναγιώτης Φαφούτης, (Ιουλία), α' ρόλος.

-2008 «Αληθινοί Έρωτες» Συμμετοχή στο σίριαλ του Alpha, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, (φοιτήτρια).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.