Έγκλημα στον Πειραιά: «Δεν θυμάμαι να τον σκότωσα» λέει η Χιλιανή - Πώς εμφανίστηκε στον ανακριτή

Έγκλημα στον Πειραιά: «Δεν Έγκλημα στον Πειραιά: «Δεν

Στον ανακριτή απολογήθηκε σήμερα η 50χρονη Χιλιανή που σκότωσε τον 79χρονο στον Πειραιά.

Η απολογία της που διήρκησε μόνο μισή ώρα την οδήγησε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, με σκοπό να διαπιστωθεί αν είχε συναίσθηση της πράξης της.

Η μεταφορά της στον ανακριτή έγινε πολύ νωρίς το πρωί ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο του λιντσαρίσματος. 

Όπως αναφέρθηκε από τον ΣΚΑΪ, η 50χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή έχοντας μία εντελώς αλλοπρόσαλλη εμφάνιση, με κατακόκκινο πρόσωπο, ξεσκισμένο παντελόνι και χειρουργική μάσκα.

Επισήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι τίποτα για τη δολοφονία». Τόνισε δε, ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον 79χρονο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενα της- την φιλοξενούσε απλά στο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που φέρεται να τον κατακρεούργησε.

Ωστόσο, δεν έδωσε απαντήσεις σχετικά με την συγκατοίκησή της με τον 79χρονο ενώ ανέφερε μόνο ότι προσέφερε οικονομικά στο σπίτι καθώς περιστασιακά εργαζόταν σε μπαρ. 

Η ίδια επαναλάμβανε συνεχώς «δεν θυμάμαι» και «δεν τον σκότωσα εγώ».

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.