Θρίλερ με πτώμα νεαρού στη Βοιωτία

Θρίλερ με πτώμα νεαρού στη Θρίλερ με πτώμα νεαρού στη

Ακρωτηριασμένο και με πολλά εγκαύματα εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα που βρέθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Κάστρο Βοιωτίας.

Το πτώμα του νεαρού, σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντόπισαν αστυνομικοί της Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή του Κάστρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το πτώμα έφερε πολλαπλά εγκαύματα, είχε ακρωτηριαστεί το άνω αριστερό άκρο και είχε μια μεγάλη τρύπα στη γάμπα του δεξιού ποδιού.

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός, περίπου 25-30 ετών, πήγε μαζί με άλλους ομοεθνείς του να κλέψουν τον υποσταθμό της ΔΕΗ και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα με αποτέλεσμα να πεθάνει. Η σορός θα μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Πηγή: lamiareport.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.