Άσχημα μαντάτα στον Ολυμπιακό - Ρήξη χιαστών ο Χριστοδουλόπουλος

Άσχημα μαντάτα στον Άσχημα μαντάτα στον

Άσχημα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ολυμπιακό καθώς μετά από εξετάσεις που του έγιναν, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Η χρονιά τελειώνει πρόωρα για τον Λάζαρο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ κι από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Αυτοί τελικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο 32χρονος άσος έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει πως ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες και θα επιστρέψει από το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που παθαίνει τον ίδιο τραυματισμό, μετά το καλοκαίρι του 2011 (σε φιλικό με τη Σίβασπορ), όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.