Κρήτη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους 4 αγνοούμενους - Ψάχνουν με τηλεσκοπικό γερανό και δύτες (vids)

Κρήτη: Συνεχίζεται το Κρήτη: Συνεχίζεται το

Με την αγωνία να χτυπά «κόκκινο» συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου, στην Κρήτη.

Τα σωστικά συνεργεία προσδοκούν σήμερα οι καιρικές συνθήκες να είναι ηπιότερες, ώστε να «ηρεμήσει» ο Γεροπόταμος, να ξεθολώσουν τα νερά και να πέσει η ορμή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν τηλεσκοπικό γερανό, χτενίζοντας όλη την ευρύτερη περιοχή στον Γεροπόταμο Μεσαρας, στο Τυμπάκι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την 30χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της, την αδερφή της και την μητέρα της. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επιχειρώντας να γυρίσουν στο σπίτι τους μετά από γλέντι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αρχές πριν χαθούν τα ίχνη τους, και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, φορτηγά για χωματουργικές έρευνες βρίσκονται στην κοίτη του ποταμού, ενώ τηλεσκοπικός γερανός δια της αφής θα αναζητήσει το αυτοκίνητο της οικογένειας. 

Δυστυχώς, το ελικόπτερο της αεροπορίας αλλά ούτε το drone της Πυροσβεστικής δεν εντόπισαν το όχημα.

Καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για τον εντοπισμό τους, η οποία ωστόσο δεν έχει αποτελέσματα για την άτυχη οικογένεια, καθώς το μόνο που έχει εντοπιστεί είναι ένα τμήμα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε πως το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Το χρονικό

Ο εφιάλτης ξεκίνησε γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση. Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.