Ευρυτανία: Έπεσε τοιχίο και καταπλάκωσε διερχόμενο αυτοκίνητο (pics)

Ευρυτανία: Έπεσε τοιχίο και Ευρυτανία: Έπεσε τοιχίο και

Ένα τοιχίο στον κεντρικό δρόμο του Μεγάλου Χωριού, Ευρυτανίας, κατέπεσε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16/2), καταπλακώνοντας ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι.

Ο 30χρονος νεαρός και η σύντροφος του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Τα δυο παιδιά είχαν άγιο γιατί όπως θα δείτε το αυτοκίνητο υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Όπως αναφέρουν τα evrytanika.gr κάτω από το τοιχίο υπήρχε παλαιότερη κατασκευή η οποία υποχώρησε με αποτέλεσμα να παρασύρει και την πιο πρόσφατη.

ιχ

ιχ1

Για λίγη ώρα διεκόπη και η κυκλοφορία στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν με μηχάνημα του Δήμου οι πεσμένες πέτρες από το οδόστρωμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.