Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 39χρονος για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθη στην Συνελήφθη στην

Με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών συνελήφθη ένας 39χρονος, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Οπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές o 39χρονος είναι αλλοδαπός και εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ενώ οδηγούσε ΙΧ φορτηγό με το οποίο μετέφερε στην ενδοχώρα 10 παράτυπους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το όχημα και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.