Καιρός - Καλλιάνος: «Αντίο» στη «Χιόνη» - Ερχεται άνοιξη από τη Δευτέρα

Καιρός - Καλλιάνος: «Αντίο» Καιρός - Καλλιάνος: «Αντίο»

Καιρός: Η «Χιόνη» έφερε βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Ωστόσο. ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κάνει λόγο για αλλαγή του σκηνικού του καιρού από Δευτέρα. 

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, έρχεται άνοιξη για λίγες ημέρες. Οπως είπε, μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 104,6, από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος.

«Θα έχουμε πάρα πολύ καλό καιρό. Η Κυριακή θα είναι μία μεταβατική μέρα με νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν στα ανατολικά και νότια της χώρας και σταδιακά θα εξασθενήσουν. Από την Δευτέρα έως την Πέμπτη θα έχουμε αίθριο ουρανό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κάποιες πρόσκαιρες στα δυτικά και νότια της επικράτειας και με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 16 και 17 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, εκτιμώντας πάντως ότι «προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας υπάρχει το ενδεχόμενο να επανέλθει ο χειμώνας».

Διαβάστε ακόμη: Η «Χιόνη» σαρώνει τα Χανιά - Ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων (pics)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.