Βίντεο – ντοκουμέντο από ληστεία στο Ψυχικό - Δεν πρόλαβαν να «χαρούν» 100.000 ευρώ

Βίντεο – ντοκουμέντο από Βίντεο – ντοκουμέντο από

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί έξω από τράπεζα στο Ψυχικό, με θύμα έναν υπάλληλο χρηματαποστολής που μετέφερε χρήματα για να εφοδιαστεί το ΑΤΜ της τράπεζας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στις 9:30 το πρωί δύο άνδρες, φορώντας γιλέκα που παραπέμπουν σε εργαζομένους σεκιούριτι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι στον υπάλληλο της χρηματοποστολής, και όταν έκανε την εμφάνισή του, πιθανότατα υπό την απειλή όπλου, τον ανάγκασαν να ξαπλώσει κάτω και να αφήσει το κουτί με τα χρήματα.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο επιχείρησε να ανοίξει επιτρόπου με τροχό το κουτί, χωρίς επιτυχία, οπότε οι δύο ληστές αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους το κουτί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι ληστές δεν κατάφεραν να… χαρούν τα περίπου 100.000 ευρώ που έκλεψαν, καθώς άμεσα ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα του κουτιού και τα χαρτονομίσματα καταστράφηκαν.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.