Νέα δημοπρασία ΟΔΔΥ: «Κοψοχρονιά» smartακι με 700 ευρώ - Στο «σφυρί» δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές

Νέα δημοπρασία ΟΔΔΥ: Νέα δημοπρασία ΟΔΔΥ:

Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Νέα δημοπρασία αυτοκινήτων για κυκλοφορία από 350 ευρώ θα πραγματοποιήσει στις 26 Φεβρουαρίου η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) στις εγκαταστάσεις του στη Μαγουλέζα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που θα δημοπρατηθούν από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου από τις 08:30 έως τις 13:30 ενώ την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν από τις 08:30 έως τις 09:45.

Ειδικότερα η δημοπρασία της Τρίτης στις 26 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει 53 αυτοκίνητα και 22 μοτοσυκλέτες για κυκλοφορία μεταξύ των οποίων πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά και super cars.

Τα φθηνότερα αυτοκίνητο της δημοπρασίας έχουν τιμή εκκίνησης τα 400 ευρώ και αφορούν ένα Ford Fiesta μοντέλα του 1993 ενώ υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα με τιμές εκκίνησης από 400 έως 600 ευρώ. Στα δίκυκλα οι τιμές εκκίνησης ξεκινούν από τα 100 ευρώ για τα «παπάκια» και ανέρχονται έως και σε 3.700 ευρώ για δίκυκλα μεγάλου κυβισμού.

Δείτε ποια αυτοκίνητα πλειστηριάζονται ΕΔΩ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.