Φθιώτιδα: Τροχαίο λόγω... πουλιών! Μια γυναίκα ελαφρά τραυματίας (pics)

Φθιώτιδα: Τροχαίο λόγω... Φθιώτιδα: Τροχαίο λόγω...

Ένα παράξενο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας Αθηνών ανάμεσα στον Μώλο και την Αγία Τριάδα. Μια γυναίκα οδηγός τα χρειάστηκε όταν ξαφνικά μπροστά της πετάχθηκε ένα σμήνος από πουλιά και αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα προκειμένου να τα αποφύγει!

Όπως σημείωσε η ίδια μετά το συμβάν εμφανίστηκαν ξαφνικά από το… πουθενά προκαλώντας την αντανακλαστική της αντίδραση! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όχημα που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να την βρει στο πίσω μέρος και να την αναγκάσει να κάνει τετ-α-κε. Αφού το Lexus που οδηγούσε η κυρία, στριφογύρισε, κατέληξε στα χωράφια με την άτυχη γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρώς και να νοσηλεύεται -κυρίως για προληπτικούς λόγους- στο Νοσοκομείο Λαμίας.

λαμια

λαμια1

λαμια2

Στο τροχαίο… συνετέλεσε και η ολισθηρότητα του οδοσστρώματος από την έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε εκείνη την ώρα..

Πηγή: lamianow.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.