Βραδιά αφιερωμένη στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της στην πυρκαγιά στο Μάτι

Βραδιά αφιερωμένη στην Βραδιά αφιερωμένη στην

Φίλοι και συνεργάτες της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της το περασμένο καλοκαίρι στην πυρκαγιά στο Μάτι, συμμετέχουν σε μία βραδιά αφιερωμένη σε εκείνη.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 6:00μμ στο θέατρο Γκλόρια θα γίνει αφιέρωμα στο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, ενώ Θα μιλήσουν και θα διαβάσουν κείμενά της οι: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, Θοδωρής Γκόνης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άσπα Τομπούλη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αγγελική Αντωνίου, Βασίλης Κατσικονούρης, Έλση Σακελλαρίδου, Κωνσταντίνα Ζηροπούλου και Γεωργία Δεληγιαννοπούλου.

Η Χρύσα Σπηλιώτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, παρακολούθησε μαθήματα αυτοσχεδιασμού στη Γαλλία. Έπαιξε σημαντικούς ρόλους του διεθνούς ρεπερτορίου στο Εθνικό θέατρο και σε πολλούς ιδιωτικούς θιάσους. Ήταν πρωταγωνίστρια σε αρκετές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και κάποιες κινηματογραφικές ταινίες.

Σαν θεατρική συγγραφέας παρουσίασε έντεκα θεατρικά έργα, στην Αθήνα, στα περισσότερα ΔΗΠΕΘΕ και δύο της έργα στο εξωτερικό. «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» (Ν.Υόρκη, Βερολίνο, φεστιβάλ Μότοβουν Κροατία, Άμστερνταμ), «Φωτιά και Νερό» (Tristan Bates Theatre στο Λονδίνο). Δίδαξε επίσης Υποκριτική με πολύχρονη εμπειρία παράδοσης σεμιναρίων θεατρικής γραφής.

Εργάστηκε για χρόνια στο ραδιόφωνο σαν παραγωγός εκπομπών λόγου και κειμενογράφος, κυρίως στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ , αλλά και στην ιδιωτική ραδιοφωνία. Επιπλέον, έγραψε σενάρια για τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές για την τηλεόραση της ΕΡΤ.

spiliwti3 solo

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.