Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα (pic)

Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι

Φαίνεται πως η ΕΛΑΣ στοχεύει σε δύο γνωστά αλλά αταυτοποίητα πρόσωπα για το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Οπως προκύπτει από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής, δύο διαφορετικά πρόσωπα επικοινώνησαν με τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν για μία και μοναδική φορά στο zougla στις 01:55 και στις 01:57 στον ΑΝΤ1.

skai93

Μάλιστα φάνηκαν και τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν τα οποία έγιναν από το κέντρο της Αθήνας.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στρέφονται σε δύο πρόσωπα τα οποία είναι αταυτοποίητα. Τα στοιχεία του «σγουρομάλλη ή ξανθού» και τα πρόσωπα Τριαντόπουλος ή Παπαδόπουλος είχαν βρεθεί σε πλαστές ταυτότητες σε γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας τον Νοέμβριο του 2017. Το εν λόγω σπίτι είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία «Δημήτρης Παναγούλιας» τα οποία είχαν βρεθεί σε ψηφιακή μορφή στο σπίτι της Πώλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Επίσης η Αντιτρομοκρατική έχει καταλήξει στην ομάδα κρούσης. Τρία τουλάχιστον άτομα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο opel το οποίο βρέθηκε καμένο στα Ανω Πετράλωνα: Ενας οδηγεί, το δεύτερο άτομο καλύπτει και ένα τρίτο τοποθέτησε το σακίδιο έξω από τον ΣΚΑΙ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.