Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Βρέθηκε καμένο το όχημα της επίθεσης - Βίντεο ντοκουμέντο

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Βρέθηκε Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Βρέθηκε

Βρέθηκε το καμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν αυτοί που τοποθέτησαν τη βόμβα στο τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για ένα Opel Astra χρώματος ασημί.

To αυτοκίνητο βρέθηκε στην οδό Ανθίου 7 στα Πετράλωνα, σύμφωνα με τις Αρχές το όχημα. Από νωρίς είχε τοποθετηθεί το σακίδιο με την βόμβα στις μπαριέρες. Όπως όλα δέιχνουν ήθελαν να ισοπεδωθεί το κτίριο του ΣΚΑΪ. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα. Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο πίσω από αυτό την επίθεση να κρύβεται η τρομοκρατική οργάνωση «ΟΛΑ»..

Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και «χτενίζει» την περιοχή, καθώς και το όχημα, με το οποίο φέρονται οι δράστες να πήγαν στον ΣΚΑΪ, να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και να έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι δράστες, κάλεσαν από εμφανή αριθμό και προειδοποίησαν μέσω ιστοσελίδας και τηλεοπτικού καναλιού για την τοποθέτηση της βόμβας.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο, το οποίο δέθηκε στο κιγκλίδωμα του δρόμου και σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, είχαν τοποθετηθεί πάνω από 10 κιλά εκρηκτικής ύλης στο σακίδιο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.