Συνελήφθη 38χρονος στο Ηράκλειο που είχε στο αυτοκίνητό του 4.445 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθη 38χρονος στο Συνελήφθη 38χρονος στο

Στη σύλληψη 38χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων καπνού που δεν έφεραν την ταινία φόρου κατανάλωσης, προχώρησε η αστυνομία στο Ηράκλειο.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, στην κατοχή του συλληφθέντος μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.445 πακέτα τσιγάρα και 12,5 κιλά καπνός διαφόρων εταιριών. Τα προϊόντα αυτά δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα των τσιγάρων και του καπνού που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.