Καρδίτσα: Δεκάδες τρακτέρ έκλεισαν τον κόμβο του Δέλτα στον Ε65

Καρδίτσα: Δεκάδες τρακτέρ Καρδίτσα: Δεκάδες τρακτέρ

Δεκάδες τρακτέρ έχουν τοποθετήσει στον κόμβο του Δέλτα στον Ε65, στην άκρη του δρόμου, οι αγροκτηνοτρόφοι του νομού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

 

«Ο μόνος δρόμος», όπως τόνισαν, «είναι αυτός του αγώνα, της διεκδίκησης, της ανατροπής αυτής της πολιτικής που μας έφτασε στην εξαθλίωση, στο ξεκλήρισμα. Γιατί ότι κατακτήθηκε έως τώρα ήταν μέσα από αγώνες».

Σε δηλώσεις του το μέλος του δ.σ. της Ομοσπονδίας, Κώστας Τζέλλας, σημείωσε ότι «ξεκινάμε το προγραμματισμένο μπλόκο στον Ε65» και πρόσθεσε: «Συνάδελφοι αγρότες από διάφορες περιοχές της Καρδίτσας συμμετέχουν στην κινητοποίηση με αιχμή τις εξευτελιστικές τιμές στο βαμβάκι, αλλά και το κόστος παραγωγής, το ακατάσχετο, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τον ΕΛΓΑ και όλα τα ζητήματα που μας αφορούν. Καλούμε, τους συναδέλφους αγρότες απ' όλο το Νομό να συμμετάσχουν στο μπλόκο με τα τρακτέρ να είμαστε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Να κλείσουν τ' αυτιά τους σ' αυτούς που τους παίρνουν τηλέφωνο και τους ενοχλούν, λέγοντάς τους ότι δεν γίνεται τίποτα. Να καταλάβουν ότι μόνο μέσα από το δυναμικό αγώνα έχουμε μέλλον και θα κερδίσουμε κάποια πράγματα».

Επίσης, το μέλος του δ.σ. της Ομοσπονδίας, Γιάννης Τσιούτρας, υποστήριξε πως «εδώ και τώρα διεκδικούμε λύσεις», προσθέτοντας πως «δεν πρέπει να περάσει ο κοινωνικός αυτοματισμός που έβαλε μπροστά με δηλώσεις η κυβέρνηση. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα».

Οι αγροκτηνοτρόφοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, ικανοποιητικές τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να έχουν βιώσιμο εισόδημα. Παράλληλα, τονίζουν ότι πρέπει να σταματήσει το «αίσχος των ανοιχτών τιμών», ενώ ζητούν να ψηφιστεί άμεσα το ακατάσχετο στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.