Κάλυμνος: Κατέληξε ο 59χρονος συμβασιούχος του Δήμου από εργατικό ατύχημα

Κάλυμνος: Κατέληξε ο Κάλυμνος: Κατέληξε ο

Τραγικό τέλος είχε ο 59χρονος Στέλιος Χαλκίτης, συμβασιούχος εργαζόμενος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Καλύμνου, ο οποίος κατέληξε μετά από εργατικό ατύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικτύου Εργαζομένων στους ΟΤΑ:

Έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή ο 59χρονος Στέλιος Χαλκίτης, συμβασιούχος εργαζόμενος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Καλύμνου.

Ο συνάδελφος Στέλιος στην διάρκεια της εργασίας του στις 9 Ιουλίου 2018 χτυπήθηκε από ρεύμα, υπέστη ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Η κατάστασή της υγείας του ήταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή και έγινε διακομιδή σε Νοσοκομείο της Κρήτης. Το τελευταίο διάστημα, είχε μεταφερθεί στην Κάλυμνο, όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού, συνεχίζοντας την μάχη για τη ζωή δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Οι ελπίδες για την ζωή του ήταν ελάχιστες, η μάχη ήταν άνιση, με αποτέλεσμα να έχει τραγικό τέλος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.