ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Πάνω από 6 κιλά η βόμβα στο ΣΚΑΪ - Ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο

ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Πάνω ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Πάνω

«Ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΓΓ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος αναφερόμενος στην έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά. «Έχει κάνει ένα κρατήρα και το ωστικό κύμα δείχνει ότι έχει μπει χειρουργικά αυτή η βόμβα. Έχει γίνει σχεδιασμός με το ωστικό κύμα που γίνεται ισχυρότερο όσο ανεβαίνει πιο ψηλά. Ήθελαν να κατεδαφίσουν το ΣΚΑΪ αυτό έχω καταλάβει» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος. 

«Αν την είχαν βάλει πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτήριο, ευτυχώς που ελήφθησαν όλα τα μέτρα και αποκλείστηκε το σημείο» πρόσθεσε. Τέλος ο γγ των ειδικών φρουρών έκανε λόγο για «νοσηρά μυαλά που θέλουν τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «μας συσπειρώνουν τέτοιες ενέργειες όλη την κοινωνία».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.