Φωτιά στο Μάτι: Συγκινεί η ιστορία του 100ού θύματος - Κάηκε προσπαθώντας να προστατεύσει τον εγγονό του

Φωτιά στο Μάτι: Συγκινεί η Φωτιά στο Μάτι: Συγκινεί η

Η τραγωδία στο Μάτι δεν έχει τέλος. Πέντε μήνες μετά την πυρκαγιά, τα θύματα φτάνουν πλέον τα «100» με τον 73χρονο άντρα να συμπληρώνει τον κατάλογο των θανόντων. 

Η ιστορία του είναι πραγματικά συγκινητική. Το απόγευμα της φονικής πυρκαγιάς, ο 73χρονος βρισκόταν στο σπίτι του στο Μάτι μαζί με την σύζυγο και τα εγγόνια του. 

Αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της τραγωδίας, παραμέρισε τη δική του ζωή για να σώσει τα εγγόνια του και συγκεκριμένα τον 10χρονο εγγονό του. 

Από εκείνη τη μέρα μέχρι και εχθές βρισκόταν στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού διασωληνωμένος και για πολύ καιρό έφερε τραχειοστομία.

Ωστόσο, 145 μέρες μετά δεν άντεξε και υπέκυψε στα εγκαύματα του. 

Σημειώνεται πως οι γιατροί του «Ευαγγελισμού» τον αντιμετώπιζαν ως «ήρωα» ενώ η γυναίκα του που εκείνη θυσιάστηκε για τα εγγόνια της, βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένη στην εντατική. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.