Κόλαση ζούσε μία 45χρονη μέχρι να την βρει η ΕΛΑΣ - Δεν φαντάζεστε με ποιο τέχνασμα την εντόπισαν

Κόλαση ζούσε μία 45χρονη Κόλαση ζούσε μία 45χρονη

Μία 45χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύντροφο της που γνώρισε μέσω Facebook κι αποδείχθηκε η πιο τραγική απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της. 

Πιο αναλυτικά, αφού πήγε να τον βρει στη Βουλγαρία εκείνος της πρότεινε να μείνουν στο Κίελο, πρωτεύουσα του κρατιδίου του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν της Γερμανίας.

Εκεί ξεκινά και το μαρτύριο της καθώς ο άντρας τη φυλακίζει σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιεί καθημερινά με σκοπό πιθανότατα να την ωθήσει στην πορνεία. 

Η 45χρονη, ωστόσο, είχε μία 24χρονη κόρη στην Ελλάδα η οποία κατήγγειλε την παράνομη κατακράτηση της μητέρας της και τα βασανιστήριά της σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο τρόπος εντοπισμού και η σύλληψή του δράστη μάλιστα είναι μυθιστορηματικός, καθώς είχε τέχνασμα και χρησιμοποίηση του τρισδιάστατου Google Maps.

Σε πρώτη φάση η 45χρονη κατάφερε να εξαπατήσει τον δράστη εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Δεν είχαν χρήματα και τον παρακάλεσε να επικοινωνήσει με την κόρη της στην Ελλάδα. «Άσε με να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου να μας στείλει χρήματα» του είπε, και εκείνος πείστηκε και της έδωσε κινητό τηλέφωνο συγγενικού του προσώπου που έμενε σε διπλανή πολυκατοικία από το δωμάτιο-φυλακή. Η 45χρονη στην πρώτη της επικοινωνία άρχισε να μιλά στην ελληνική γλώσσα στην κόρη της, χωρίς ο δράστης να καταλαβαίνει. Εκείνος εκνευρίστηκε και την πίεσε να μιλήσουν βουλγάρικα, αλλά και πάλι η 45χρονη κατάφερε να τον ξεγελάσει λέγοντας: «Η κόρη μου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα δεν ξέρει καθόλου βουλγαρικά».

Στη συνέχεια έγιναν δύο ακόμη επικοινωνίες, με την τρίτη να γίνεται μέσα από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχαν συμβουλεύσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., την 24χρονη κόρη του θύματος.

Εκεί, λοιπόν, με την καθοδήγηση τους, η 24χρονη είπε στην μητέρα της να πάει κοντά στο παράθυρο και να περιγράψει τι χαρακτηριστικά κτίρια έβλεπε έξω, επωνυμίες καταστημάτων. Η 45χρονη το έκανε δίνοντας επίσης την περιγραφή ενός χαρακτηριστικού αγάλματος και με τη βοήθεια του Google Maps οι αστυνομικοί μπόρεσαν να βρουν την ακριβή τοποθεσία.

Όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκαν οι γερμανικές αρχές, οι οποίες την 21 Νοεμβρίου 2018 συνέλαβαν τον δράστη και απελευθέρωσαν την παθούσα, η οποία φιλοξενείται προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας και δρομολογείται η επιστροφή της στη χώρα μας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.