Αποφυλακίστηκε ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος: «Θέλω να πάω σπίτι μου - Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο» (video)

Αποφυλακίστηκε ο Αποφυλακίστηκε ο

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ριχάρδος και θα τον ακολουθήσουν και οι άλλοι επτά ύστερα από την έκδοση βουλεύματος, με το οποίο αντικαθίσταται η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, ο τηλενεχυροδανειστής κατέβαλε ως εγγύηση  200.000 ευρώ έκαστος, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεούται μία φορά το μήνα να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αντίστοιχοι όροι, εκτός της εγγυοδοσίας, ορίστηκαν και για τους υπόλοιπους προφυλακιστέους.

Ο Αλέξης Κούγιας όταν έφτασε στις φυλακές Ναυπλίου είπε: «Έχει αρχίσει από το πρωί η διαδικασία για την έκδοση των απαραίτητων εγγραφών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αποφυλάκισης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είχε αίσιο τέλος η τραγωδία. Να μην έχουμε ξανά εμπλοκές τέτοιου είδους γιατί φοβάμαι το διάστημα που ακολουθεί».

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε» δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι που επίσης αποφυλακίστηκαν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. Στη φυλακή παραμένει ο Τούρκος φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος ο οποίος δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο Ριχάρδος θα αφεθεί σήμερα ελεύθερος από το Δικαστικό Συμβούλιο με περιοριστικούς όρους. Με την ίδια απόφαση θα αφεθεί ελεύθερος και ένας ακόμα συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, που φέρεται ως υπαρχηγός του κυκλώματος μετά την κατάρρευση της κατηγορίας λόγω παραλείψεων κατά το στάδιο της προανάκρισης.

Ο συνήγορος του κ. Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της 14ης Δεκεμβρίου 2018 στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου εκρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς. Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των φυλακών ο κ. Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες. Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.