Επίσκεψη διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στο λιμάνι της Ελευσίνας

Επίσκεψη διοίκησης του Επίσκεψη διοίκησης του

Στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, στις δυνητικές συνέργειες με το λιμάνι του Πειραιά, στην αποδοτική συνεργασία όλων των μερών, καθώς και στο «κοινωνικό αποτύπωμα» που αφήνει η λειτουργία του λιμένα στην περιοχή.

Επικεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση των φορέων που εμπλέκονται στο λιμάνι με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που επισκέφτηκαν την περιοχή.

Από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ, στις συναντήσεις μετείχαν ο εκτελεστικός πρόεδρος 'Αρης Ξενόφος, ο διευθύνων σύμβουλος Ριχάρδος Λαμπίρης και άλλα στελέχη του Ταμείου. Εκ μέρους των φορέων παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Σταμάτης Κοιλάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Χαράλαμπος Γαργαρέτας. Επίσης, η διοίκηση του Ταμείου συνομίλησε και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και των λιμενεργατών, Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κατσογιάννη, αντιστοίχως, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Ελευσίνα εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Οργανισμούς των 10 περιφερειακών λιμένων, τους οποίους το Ταμείο διαχειρίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 100%.

Πηγή: ΑΠΕ 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.