Τζόκερ κλήρωση 1958: Τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ στο Τζόκερ σήμερα 18/10

Τζόκερ κλήρωση 1958: Τζόκερ κλήρωση 1958:

Τζόκερ: Ίλιγγος με τα 6.500.00 ευρώ που μοιράζουν οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης (Πέμπτη 18/10 με αριθμό 1958) του ΟΠΑΠ

Κλήρωση 1958 του Τζόκερ: Τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ, στον τυχερό ή τους τυχερούς της αποψινής (18/10) του κλήρωσης του ΟΠΑΠ!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς και το ενδιαφέρον των παικτών είναι ιδιαιτέρως αυξημένο. Ήδη έχουν συμπληρωθεί εκατομμύρια στήλες, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί που αναδείχθηκαν στην προηγούμενη κλήρωση, αυτή της Κυριακής 14 Οκτωβρίου ήταν οι: 9, 15, 19, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Η ακτινογραφία των εφετινών μεγάλων τυχερών του Τζόκερ.

15 εκατομμυριούχοι «από Τζόκερ, κι όχι από τζάκι», όπως λέει και το καινούργιο διαφημιστικό, έχει αναδείξει το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τους εφετινούς νικητές:

 · Οι μεγάλοι τυχεροί μοιράστηκαν 43,4 εκατομμύρια ευρώ.

· Το 40% των νικητών είχαν παίξει κάποιου είδους σύστημα, ενώ το 60% κέρδισε με απλές στήλες.

· Συνολικά οι νικητές έπαιξαν 216 στήλες – Τα τυχερά δελτία περιλάμβαναν από μία έως 80 στήλες.

· 5 υπερτυχεροί από τους 15, δεν κέρδισαν μόνο το "5+1" αλλά είχαν επιτυχίες και σε άλλες κατηγορίες κέρδους. Τέσσερις από αυτούς κέρδισαν, επίσης, 19 πεντάρια.

· Πέρα από την Αττική, πολλά «χρυσά» δελτία παίχτηκαν στην επαρχία. Τρεις νικητές ήταν από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοχές της Καλαμάτας, Λάρισας, Γρεβενών, Ξάνθης, Πάτρας, Τρικάλων ανέδειξαν από έναν υπερτυχερό.

Δείτε επίσης:

omada

Με την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» γινόμαστε όλοι μία ομάδα για τα παιδιά

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο κόσμος συμμετέχει μέσω της διαδραστικής εφαρμογής και ο ΟΠΑΠ προσφέρει, ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store), συμμετέχουν σε δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα:

Κατεβάζει την εφαρμογή στο κινητο σας απο εδω

Κανετε ευκολα εγγραφη μεσω Mail η Facebook

Διαλέγετε ομάδα ( Μπορείτε να μπείτε στην ομάδα του dikaiologitika.gr με όνομα #OpinionPost)

Παίζετε στις δοκιμασίες
Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Καθένας παίζοντας συγκεντρώνει πόντους, οι οποίοι αυξάνονται απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις στο Quiz και το Do You Know?, προσπερνώντας εμπόδια και συλλέγοντας μπλε καρδιές στο Jump και το Fast Run, βρίσκοντας τις διαφορές στο Spot it και συμμετέχοντας σε εικονικές κούρσες στο My Runner και το Run the Race. Καθένας μπορεί να συμμετέχει σε ομάδα ή να δημιουργήσει τη δική του, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, όλοι κερδίζουν Daily Bonus, ανοίγοντας απλώς καθημερινά την εφαρμογή.

Προχωρά δυναμικά η ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

Πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.642.845 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση. Με το ποσό αυτό ανακαινίστηκαν πλήρως η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας και η Κεντρική Αποστείρωση του νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», καθώς και η Β’ Παιδιατρική Νοσηλευτική Μονάδα του νοσοκομείου «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».
Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του, έχει ολοκληρώσει από το 2014 έως σήμερα το 50% της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Συνολικά έχουν παραδοθεί 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών.

Ο ΟΠΑΠ και εφέτος προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή και να λάβουν μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store. Γιατί για τα παιδιά είμαστε όλοι μία ομάδα!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.