Νέος διαγωνισμός για την άγονη γραμμή Κέρκυρας - Διαποντίων Νήσων

Νέος διαγωνισμός για την Νέος διαγωνισμός για την

Τον νέο διαγωνισμό που θα προκύψει για την άγονη γραμμή Κέρκυρας - Διαποντίων Νήσων με νέους όρους και με νέο αξιόπιστο και ταχύπλοο μεταγωγικό πλοίο αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

Από τον Ιούλιο έως και σήμερα η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή παρουσίασε προβλήματα ενώ το τελευταίο δίμηνο οι κάτοικοι των Διαποντίων Νήσων είναι εγκλωβισμένοι.

Ο κ. Κουβέλης βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Κέρκυρα. Ο υπουργός επισκέφθηκε τον νέο λιμενάρχη Κέρκυρας Θεοφάνη Κούρκουλο στον οποίο ευχήθηκε για τα νέα καθήκοντά του, ενώ οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα.

Ο υπουργός είχε εκτενή συζήτηση με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νησιού και κυρίως των Διαποντίων Νήσων, τα οποία αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα.

Το κ. Κουβέλη συνοδεύουν οι βουλευτές του νησιού Κώστας Παυλίδης και Φωτεινή Βάκη. Αυτή την ώρα ο υπουργός μεταβαίνει με σκάφος του λιμενικού στην Ερεικούσσα, ενώ θα επισκεφθεί και τους Οθωνούς και το Μαθράκι.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.