Συνέλαβαν τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη

Συνέλαβαν τζιχαντιστή στην Συνέλαβαν τζιχαντιστή στην

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη τζιχαντιστής ο οποίος ήταν υπό παρακολούθηση στην Κροατία.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για έναν Αφγανό φανατικό μουσουλμάνο στον οποίο έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία και παράλληλα βρισκόταν υπό παρακολούθηση στην Κροατία. Φέρεται μάλιστα να είχε παρουσία τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ.

Η σύλληψη του έγινε την περασμένη Κυριακή και κρατείται μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και ν’ αποφασιστεί αν θα εκδοθεί τελικά και πότε στην Κροατία. Η σύλληψη έγινε με άλλη αφορμή και συγκεκριμένα όταν πήγε στο ΚΤΕΛ να βγάλει εισιτήρια για συμπατριώτες του που είχαν περάσει τον ποταμό Έβρο στην περιοχή του Διδυμότειχου και μάλιστα τους προμήθευσε και με πλαστά διαβατήρια. Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.