Ρουβίκωνας για Φιλοσοφική: Εναντίον μας ήταν 15 καθηγητές και 3 μπράβοι

Ρουβίκωνας για Ρουβίκωνας για

Με ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα όσα έγιναν στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών χτες, Τετάρτη.Οι καθηγητές προσπάθησαν να σταματήσουν την είσοδο των μελών της τους στο γραφείο που έχει καταληφθεί, πετυχαίνοντας προσωρινά την απομάκρυνση της.

 

 

Στη συνέχεια ο Ρουβίκωνας, ανακατέλαβε το χώρο και ηγετικό στέλεχος του απάντησε στους καθηγητές που αντιτάχθηκαν αναφέροντας στο facebook:

«Με την κυρία Φουντοπούλου ήταν 15 καθηγητές και διοικητικοί και 3 μπράβοι απο το Μενίδι.Με την συλλογικότητα μας περίπου 100 φοιτητές και διοικητικοί. Αυτό για να ξέρουμε τους συσχετισμούς που υπήρξαν σήμερα. Επι σειρά ετών η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πηγαίνουν σε καθηγητές λίστα με φοιτητές των παρατάξεων τους για να τους περάσουν στα μαθήματα.

Το ρουσφέτι καλά κρατεί. Αυτά( και πολλά άλλα) θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να τα πολεμήσουμε. Την ανομία που έχουν επιβάλλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.