Πακιστανοί κρατούσαν αστυνομικό δεμένο και φιμωμένο σε διαμέρισμα στη Νίκαια

Πακιστανοί κρατούσαν Πακιστανοί κρατούσαν

Δεμένο και φιμωμένο κρατούσαν έξι Πακιστανοί έναν αστυνομικό, σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία ότι άκουγε φωνές από διαμέρισμα και έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίο στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα στο σπίτι δέχθηκαν επίθεση από τους έξι Πακιστανούς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν έναν αστυνομικό δεμένο, φιμωμένο και χτυπημένο στο πρόσωπο. Όπως μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, εκείνος είπε στους συναδέλφους του ότι ακολούθησε τα έξι άτομα γιατί διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.