Συνελήφθη ο 17χρονος που λήστευε πεζούς στα Εξάρχεια

Συνελήφθη ο 17χρονος που Συνελήφθη ο 17χρονος που

Το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο 17χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που λήστευε πεζούς στα Εξάρχεια.

Εκείνος μαζί με άλλους έξι αλλοδαπούς είχαν δημιουργήσει συμμορία και με την απειλή και χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πιο αναλυτικά, στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι ώρας έχουν εξιχνιασθεί περίπου έξι κλοπές ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.