Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μαραθώνος.

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «3ος Αρσάκειος Δρόμος», την Κυριακή 21/10/2018 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Μαραθώνος, από τον ο.α. 1 έως τη συμβολή της με τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Ο.Σ.Ε. και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας , περιοχής Δήμου Διονύσου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω λεωφόρο και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.