Κλείνει η γραμμή Κασομούλη - Σύνταγμα του ΤΡΑΜ

Κλείνει η γραμμή Κασομούλη Κλείνει η γραμμή Κασομούλη

Διακόπτεται η κυκλοφορία του Τραμ από την στάση Κασομούλη έως τη στάση Σύνταγμα μετά από απόφαση του Υπουργείου Υποδομών. 

Ο λόγος είναι εργασίες που πρέπει να γίνουν επειγόντως για την αντιμετώπιση σοβαρής διάβρωσης στην υπόγεια κοίτη του Ιλισσού.

Η διακοπή λειτουργίας της γραμμής του ΤΡΑΜ αναμένεται να ανακοινωθεί από τη ΣΤΑΣΥ έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του ΤΡΑΜ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπογραφούν οι απαραίτητες προγραμματικές συμβάσεις προκειμένου να γίνουν οι μελέτες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Σύμφωνα με τον υπουργό υποδομών οι διαδικασίες αυτές θα γίνουν με κατεπείγουσες διαδικασίες, καθώς η υπογειοποιημένη κοίτη του Ιλισσού εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα.

Για την εκπόνηση των μελετών θα υπογραφεί συμφωνία μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ τα έργα και οι μελέτες θα χρηματοδοτηθούν από το υπουργείο υποδομών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.