Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα

Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε

Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από 3 μήνες

Με ανανοίνωσή του το Χαμόγελο του παδιού γνωστοποίησε ότι βρέθηκε ο 15χρονος Όθμαν Μοχάμαντ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν τρεις μήνες στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το παιδία είναι καλά στην υγεία του ενώ υπενθυμίζεται ότι ο συριακής καταγωγής έφηβος, είχε εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου από το σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 15χρονου στις 6 Αυγούστου, όποτε και εξέδωσε missing alert, με τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού.

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων, πάντως, έληξε σήμερα με τον εντοπισμό του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εύχεται αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια για τον Μοχάμαντ, καθώς κάθε φορά που ένα παιδί πρόσφυγας βρίσκεται στον δρόμο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσει θύμα διακινητών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.