Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας: Μετά από 17 λεπτά πήγαν για βοήθεια οι πρώτοι αστυνομικοί

Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας: Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας:

Ο χρόνος ανταπόκρισης των αστυνομικών δυνάμεων στην επίθεση που δέχονταν αστυνομικοί ήταν 17 λεπτά μετά την εκδήλωσή της. 

Αυτός ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε η πρώτη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να φθάσει στο σημείο της επίθεσης και τρία λεπτά αργότερα τα περιπολικά της Αμεσης Δράσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. 

Η καθυστέρηση ανταπόκρισης επιβεβαιώνεται από το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος στη συμβολή της 3ης Σεπτεμβρίου με την οδό Βερανζέρου. 

Ο χρόνος της επίθεσης καταγράφεται στις 20:23, ωστόσο το ρολόι της κάμερας πήγαινε πέντε λεπτά πίσω, με την πραγματική ώρα να είναι στις 20:28, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έδινε ως χρόνος εκδήλωσης του περιστατικού τις 20:45. 

Εκείνη ήταν η ώρα διαβίβασης της πρώτης αστυνομικής δύναμης που έφθασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας που δέχθηκε την επίθεση παρουσιάζει εικόνα αποδιοργάνωσης με… κομματικά χαρακτηριστικά. 

Συνολικά 16 άτομα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία υπηρετούν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, ενώ τρεις αστυνομικοί βρίσκονται στις… υπηρεσίες της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπορεί η οργανική δύναμη να είναι 293 αστυνομικοί, ωστόσο η πραγματική είναι μόνο 186 άτομα και οι αποσπασμένοι 47. 

Με πρόχειρους υπολογισμούς η παρούσα δύναμη είναι 139 άτομα, αλλά απομένουν 105.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.