Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα των «μπαχαλάκηδων»

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Δεν Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Δεν

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, δήλωσε σήμερα πως το πρόβλημα της αντιμετώπισης των κουκουλοφόρων είναι διαχρονικό, αλλά έχει ενταθεί με την παρούσα κυβέρνηση.

 

Ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης των «μπαχαλάκηδων» και των κουκουλοφόρων, παρότι έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις από την πλευρά των αστυνομικών.

Μάλιστα, τόνισε ότι μπορεί το πρόβλημα να είναι διαχρονικό, αλλά σήμερα είναι ξεκάθαρο πως «δεν υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης η πολιτική βούληση να αντιμετωπιστεί το όλο θέμα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.