Ο αρχηγός της αστυνομίας διέταξε ΕΔΕ για την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ο αρχηγός της αστυνομίας

Ένορκη διοικητική εξέταση για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας διέταξε το πρωί της Τρίτης ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μέσω της ΕΔΕ, ζητά να γίνει γνωστό γιατί δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις μετά την επίθεση, τι ενέργειες έκαναν οι διμοιρίες των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, πόσοι αστυνομικοί ήταν στο τμήμα και τι εντολές έλαβαν από το κέντρο επιχειρήσεων όταν έγινε γνωστή η επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται πως κατά την επίθεση από περίπου 50 άγνωστους τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, σημειώθηκαν ζημιές σε μία κλούβα, ενώ ζημιές υπέστησαν και συνολικά 8 αυτοκίνητα (Πέντε ΙΧ και τρία της αστυνομίας).

Σήμερα το πρωί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.