Συνελήφθη φυγόποινος απατεώνας που αναζητούνταν εδώ και 12 χρόνια!

Συνελήφθη φυγόποινος Συνελήφθη φυγόποινος

Μέσα στα... πόδια των αστυνομικών κυκλοφορούσε επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος Έλληνας φυγόποινος, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν παρά μόλις το πρωί της Δευτέρας, όταν τον βρήκαν άνδρες της Ασφαλείας στην πόλη της Ρόδου και του έβαλαν χειροπέδες!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου για πλαστογραφία και απάτη που είχε διαπράξει στη Ρόδο το 2006, το 2007 και το 2008 και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών!

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.