Εγκαινιάστηκε με το πλοίο «Mykonos Palace» ,στο λιμάνι της Σούδας, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά

Εγκαινιάστηκε με το πλοίο Εγκαινιάστηκε με το πλοίο

Η συνεχής αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών στον τομέα της ακτοπλοΐας, αποτελεί βασικό στόχο των Μινωικών Γραμμών , όπως τόνισε το μεσημέρι κατά την τελετή των εγκαινίων της γραμμής Σούδα- Πειραιάς με το πλοίο «Mykonos Palace», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Μανιαδάκης.

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική. Επενδύουμε στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας. Στόχος είναι να προσφέρομε στο επιβατικό κοινό αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας», τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων, ο κ Μανιαδάκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη της Κρήτης, με κύριο άξονα τον τουρισμό.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, στέλνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του το μήνυμα της κοινής προσπάθειας όλων για ανάπτυξη και πρόοδο στο νησί. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε την ανάγκη, το πλοίο και η εταιρεία να παραμείνουν στις γραμμές των Χανίων.

«Αυτή η γραμμή ερχεται να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει από κανένα», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελετή πλαισιώθηκε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης από τον Όμιλο Βρακοφόρων.

Το «Mykonos Palace» θα δέχεται επισκέψεις του κοινού έως και τις 9 το βράδυ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.