Ρέθυμνο: Φωτιά σε χώρο απορριμμάτων στην Ιεράπετρα

Ρέθυμνο: Φωτιά σε χώρο Ρέθυμνο: Φωτιά σε χώρο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στη θέση Κούπα της Ιεράπετρας, με την πυροσβεστική υπηρεσία να κινητοποιείται άμεσα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι, στις 3.10, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν 8 οχήματα με 20 πυροσβέστες, ενώ στις προσπάθειες συνέβαλε και ένα πεζοπόρο τμήμα με πέντε άνδρες και τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Π.Υ.

Η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή ή περιουσία πολιτών και κρίνεται από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής της Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης, σύμφωνα με ενημέρωση προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως πυρκαγιά άμεσα ελέγξιμη χωρίς επικινδυνότητα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.