Οργή και ντροπή: Κατάσχεσαν το έκτακτο βοήθημα από άνεργο πυρόπληκτο στο Μάτι

Οργή και ντροπή: Κατάσχεσαν Οργή και ντροπή: Κατάσχεσαν

Απίστευτο και όμως ...ελληνικό. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ένας πυρόπληκτος, άνεργος έχασε το βοήθημα γιατί είχε χρέη λόγω του ΕΝΦΙΑ.

Ο άνθρωπος έχασε το επίδομα, σχεδόν στο σύνολό του καθώς λόγω ανεργίας δεν μπόρεσε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Το σπίτι του κάηκε από τη φωτιά στο Μάτι. Όπως δικαιούνταν έκανε αίτηση για να λάβει το έκτακτο επίδομα για τους πυρόπληκτους. Όμως με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα περισσότερα χρήματα αν και είχαν πιστωθεί, είχαν εξαφανιστεί από τον λογαριασμό του.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τα χρήματα έκαναν “φτερά” καθώς το επίδομα αποδεικνύεται ότι δεν είναι ακατάσχετο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.