Το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στο Μάτι, έμεινε από καύσιμα!

Το πρώτο ελικόπτερο που Το πρώτο ελικόπτερο που

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η πληροφορία πως το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στο Μάτι κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς έμεινε από καύσιμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης τους Ελεύθερου Τύπου τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου S-64 Εricsson που επιχειρούσε στην πυρκαγιά της Κινέτας, έφυγε για τον Νέο Βουτζά στις 17:10 το απόγευμα.

Ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει άμεσα σε ρίψεις νερού, καθώς όταν έφθασε στην περιοχή, είχε μείνει από καύσιμα. Έτσι δεν προχώρησε άμεσα σε ρίψεις αλλά πήγε για ανεφοδιασμό.

Την ίδια στιγμή και εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν εκείνη την ημέρα στην περιοχή υπήρξαν τέσσερις αποτυχημένες εντολές απογειώσεων Καναντέρ και ελικοπτέρων, από τα αεροδρόμια Ελευσίνας, Ανδραβίδας, Τανάγρας και Σάμου. Τελικά στις 17:37 δόθηκε νέα εντολή για την απογείωση ενός ελικοπτέρου S-64 Εricsson από Ελευσίνα. Τελικά το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 18:12.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.