Στον εισαγγελέα 47χρονος που πυροβόλησε ανήλικους γιατί του έκλεψαν καρπούζια

Στον εισαγγελέα 47χρονος Στον εισαγγελέα 47χρονος

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ο 47χρονος ιδιοκτήτης λαχανόκηπου στην Κρήτη, που άνοιξε πυρ σε δύο ανήλικους επίδοξους κλέφτες, διότι επιχείρησαν να κλέψουν καρπούζια από τον λαχανόκηπό του.

Ο 47χρονος άνδρας, παραδόθηκε χθες το μεσημέρι στις αρχές, παρουσία εισαγγελέα ενώ στη συνέχεια του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ στη συνέχεια ο 47χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου έλαβε προθεσμία κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στις 13.30.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή των Ασιτών Ηρακλείου όταν δύο 17χρονοι, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, επιχείρησαν να κλέψουν καρπούζια από τον λαχανόκηπο του 47χρονου.  Ο 47χρονος, εξαιτίας του ότι είχε πέσει πολλές φορές στο παρελθόν θύμα κλοπής, αποφάσισε να φυλάξει ο ίδιος την περιουσία του και με ένα αεροβόλο όπλο βρισκόταν το βράδυ στο λαχανόκηπό του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είδε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανήλικοι. Τότε, φέρεται να έβγαλε το όπλο και να άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Τα σκάγια έπληξαν το όχημα ενώ τραυμάτισαν και τους δύο νεαρούς άνδρες οι οποίοι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από τρεις περίπου ώρες όταν ένας από τους 17χρονους πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μαζί με συγγενικό του πρόσωπο καθώς πονούσε από τα τραύματα. Οι γιατροί έκριναν την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο καθώς ένα από τα σκάγια τον έχει βρει κοντά στο μάτι.

Στη συνέχεια στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ο δεύτερος δράστης ο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο καθώς έφερε ελαφρότερα τραύματα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (04.08.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ημεδαπών.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατηγορείται ότι χθες πρώτες πρωινές ώρες (04.08.2018) με την χρήση όπλου τραυμάτισε τους δύο ημεδαπούς , προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύονται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

πηγή: cretapost.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.